2016-09-20 09:46:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Egyedülálló? Ez megváltozhat!

Napi horoszkóp szeptember 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma biztosan nem fog unatkozni. Annyi munka vár önre, hogy már reggel legszívesebben a fejére húzná a paplant, hogy átaludja az egész napot… Sajnos nem teheti meg, de vigasztalja a tudat, hogy ma igazán sikeres lesz! Nem csak azzal végez, amit mára tervezett, hanem még előre is tud dolgozni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Próbáljon meg jobban figyelni arra, hogy mit szeretne a párja. Ön is rá fog ébredni arra, hogy mennyire összeillenek. Újabb közös vállalkozások szilárdítják meg majd a kapcsolatukat. A Hold az anyagi javak házában arra figyelmezteti, hogy takarékoskodjon, ne költekezzen.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ki sem látszik a munkából, ráadásul úgy érzi, hogy mások a feje fölött hozzák meg az önt érintő döntéseket. Beszéljen a főnökével, tegyen javaslatokat! Sikerülni fog ön számára kedvező irányba terelni az eseményeket.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A mai napon végre pontot tehet egy régóta elhúzódó kényes konfliktusra. Lehet, hogy sikerül végre rendeznie egy tartozását, ami már esedékes is volt, és ettől megkönnyebbül, vagy önnek ad vissza valaki egy jelentősebb összeget.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Valaki a fecsegésével állandóan megzavarja a munkában, ez meglehetősen bosszússá teszi önt. Lemarad a feladataival is, de szerencsére délután már nem kell akadályokkal számolnia, így végül elégedetten zárhatja a napot. Este váratlan vendége érkezhet!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Ma többen is önhöz fordulnak tanácsért, magánéleti és munkahelyi kérdésekkel. Legyen segítőkész, hiszen ön valóban tudja, mi lenne a jó megoldás. A pénzügyi kérdéseket alaposan át kellene gondolnia!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Egy incidens féltékenységet szíthat önben, de jó lenne, ha ezt nem mutatná ki. Ha alaptalanok a vádjai, akkor a bizalmatlanságával csak megbántja a párját, úgyhogy legyen óvatos!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Remekül alakul a mai napja. Ha ön egyedülálló, akkor ma az útjába sodorhat valakit az élet, aki lenyűgözi az eszével és a humorával – pont olyan az illető, amilyet ön társul elképzelt magának! Ne féljen megtenni az első lépést!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sok kompromisszumot követel öntől a mai nap, folyton alkalmazkodnia kell másokhoz, és felülírni a saját igényeit. Semmi sem megy úgy, ahogy szeretné, rengeteg türelemre van szüksége.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Kellemesen alakulnak kapcsolatai: sok barátja van, és mindig számíthat a segítségükre. Csak arra is ügyeljen, hogy ez kölcsönös legyen, és vegye észre, ha valakinek a támogatására van szüksége. Akkor is, ha nem mondja az illető…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Tisztán látja a dolgokat, és nagyobb ráfordított energia nélkül is helyes döntéseket tud hozni. Ne vállaljon viszont kockázatot, menjen biztosra a pénzügyeket illetően!

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy nemrég indul kapcsolat most kezd komollyá válni. Talán nehezen vallja be saját magának, de kezd beleszeretni az illetőbe. Az érzés kölcsönös!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: